Utvrđivanje adekvatnog načina finansiranje

Opstanak, rast i razvoj preduzeća u velikoj meri zavisi od usklađivanja sopstvenih novčanih tokova i mogućnosti finansiranja.

Naša težnja je da postanemo deo Vašeg tima, Vaš finansijski direktor, koji će zajedno sa Vama, Vaše planove i želje rasta i razvoja pretvoriti u struktuirane i ostvarljive planove. Vi ćete se baviti vašim poslom, a mi ćemo Vam predložiti najoptimalnije modele finansiranja i način praćenja i usklađivanja priliva, odliva i investicija.

Svesni  da je u uslovima ograničenih izvora finansiranja, od izuzetne važnosti biti informisan o  svim dostupnim alternativama kao i njihovim pojedinačnim prednostima i nedostacima ponudićemo Vam optimalan model finansiranja za Vaš biznis.

Zajedno ćemo doći do odgovora i otkloniti dileme; da li investicije i razvoj poslovanja finansirati iz sopstvenih ili pozajmljenih izvora, koliko kapitala pribaviti iz pozajmljenih izvora, da li kapital obezbediti putem banaka i drugih finansijskih institucija, na tržištu hartija od vrednosti ili privlačenjem formalnih ili neformalnih investitora i kakva je željena struktura kapitala preduzeća.

Struktuirano praćenje novčanih tokova daće Vam potrebne informacije i o stvarnoj realizaciji Vaših planova ali i o uticajima na finasijske izveštaje što će omogućiti poboljšalje pregovaračnke uloge kod Banaka i drugih finasijskih institucija.

Našu vrednost dajemo VAMA!

Kontaktiraj nas
DKM Riznica © 2023, Sva prava zadržana | Izrada sajta Normasoft

Pretraga